Vanaf zaterdag 1 september is het eindelijk zover. Dan volgt er elke dag een Bijbeltekst en op deze site vind je dan ook een blog en een creatieve uitwerking  van de Bijbeltekst én een luistertip. Allemaal om ons stil te zetten bij ‘zaaien en oogsten’. Het mooie is, dat in de maand september ook het ‘loofhuttenfeest’ plaatsvindt én de ‘grote Verzoendag’.  Allemaal instellingen van Godzelf en ook daarin gaan we verdiepend bezig. Ik ga aan de slag in de Bijschrijfbijbel maar je kan gerust aan de slag in een schriftje of gewoon papier. En, ook heel belangrijk: voel je niet verplicht om elke dag mee te móeten doen.

Ik zie er zo naar uit om samen met jullie deze september-reis aan te gaan. Op instagram kun je eventueel je creaties delen via #30dagenoogsten

Het workshopteam van Biblejournaling Nederland gaat ook bijdrages aanleveren, wat de reis heel divers zal maken!

Let op: gebruik de onderste plaat om af te drukken. Het mooiste resultaat krijg je natuurlijk, als je afdrukt op een mooi dikker vel wit papier.

1 Reactie

  1. Jolanda

    Wat een mooi initiatief! Ik wens iedereen een heel inspirerende en rijke reis!

    Antwoord

Geef een reactie

Bettuelle

Illustrator

Kijk, dit ben ik! Bettuelle, getrouwd met een fantastische man en samen staan we aan het roer van een bruisend gezin. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag, al vanaf mijn kindertijd. Inmiddels loopt de hobby wat uit de hand in positieve zin.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: