Biblejournalingchallenge “Achter Jezus aan!”

November 2019

 

De maand November 2019 gaan we “achter Jezus aan!”

Deze biblejournalingchallenge is bedoeld om elkaar aan te moedigen en om te onderzoeken hóe jij zelf achter Jezus aangaat. Waar kan het volgen van Hem verscherpt worden? Waar mag je meer ‘loslaten?’ en het fijne is, dat we het met elkaar doen! Samen creatief een klein eindje met elkaar onderweg zijn.

Leden van het Biblejournalingteam Nederland zullen ook een creatieve bijdrage leveren! Via Instagram (#bettuelle of #anklop) is zichtbaar wie een aandeel leverde voor de betreffende dag. Op deze website óf op de website van Anita Kloppenburg, zullen wisselend blogs verschijnen!

Hier vind je de ‘routekaart’ vol Bijbelteksten die we gaan volgen. Download de plaat, print uit, hang aan de koelkast! Sommige dagen hebben 2 teksten met de simpele reden dat je dan een keuze hebt. De Bijbelteksten zijn uitgezocht door ons; Anita Kloppenburg en Bettuelle. (hier onderaan de tekst vind je de link naar een PDF bestand, dat is een mooi exemplaar om uit te printen)

We ontmoeten je graag op deze reis! Voel je vrij om jouw verwerking te delen op instagram met #achterJezusaan

Download de plaat hier!

0 reacties

Geef een reactie

Bettuelle

Illustrator

Kijk, dit ben ik! Bettuelle, getrouwd met een fantastische man en samen staan we aan het roer van een bruisend gezin. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag, al vanaf mijn kindertijd. Inmiddels loopt de hobby wat uit de hand in positieve zin.

Pin It on Pinterest

Share This