Nog héél even geduld. Op 1 november starten we met de challenge “Bekers in de Bijbel”. Weer een heel mooi onderwerp om dieper in de Bijbel te duiken en God beter te leren kennen.

Hier kun je alvast de poster downloaden en printen. Maar, leuk om te weten, deze poster staat ook in het magazine “Sestra” – editie 4, 2023 – te koop bij de (christelijke) boekhandels. “raak me”, staat er voorop dit tijdschrift.

Dat bid ik, dat deze challenge ons weer opnieuw mag raken! Onze creativiteit in beweging mag zetten en onze relatie met God en mensen om ons heen, mag verdiepen.

Hoe kun je meedoen?

Dát is heel simpel. Via deze website, daar verschijnen de overdenkingen en creatieve voorbeelden om na te maken of door geïnspireerd te raken. Kost dus niks, je hoeft je niet op te geven. Je doet gewoon (stilletjes) mee. En dat is heerlijk! Wil je met meer ‘lawaai’ meedoen? Dan deel je jouw creaties of ervaringen op Instagram of facebook met hashtag #bekersindebijbel. (En dat mag best! Laten al die mooie verhalen en plaatjes maar over sociale media rollen als knikkers!)

En hoe kun jij je voorbereiden?

Zorg dat je (bijschrijf)bijbel klaar ligt. En als je niet in je Bijbel werkt maar wel graag wil mee-proeven, creatief te zijn in je stille tijd, God daarin meer te ontmoeten: leg dan een notitieboekje en wat kleurtjes klaar! Ik ga zelf in de Bijbel werken met voornamelijk aquarelverf maar óók in een klein boekje om jullie allemaal creatief mee te kunnen nemen.

En, gekke tip: zorg ervoor dat je een paar gebruikte theezakjes of senseo-pads of gebruikte koffiefilterzakjes, na gebruik leegschudt en laat drogen. Dat zijn namelijk hele leuke papiertjes om mee aan de slag te gaan. En, nog duurzaam ook!

DOWNLOADEN EN PRINTEN MAAR!

0 reacties

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This