door | woensdag 29 maart 2023 | Workshops | 1 reactie

In samenwerking met Klooster Nieuw Sion is er een hele dag georganiseerd die in het teken staat van Biblejournaling! De omgeving nodigt uit tot stilte – naar binnen keren – en dat in combinatie met creativiteit en Gods Woord. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er enorm naar uitkijk!

Het klooster verzorgt de lunch. Tussendoor is er tijd voor bezinning – als jij dat wilt. Je kunt ook de hele dag bezig met jouw Bijbel en de creativiteit – ik zorg voor genoeg inspiratie en materiaal.

Patricia Bakker is er vandaag ook en zij verzorgt de diepgang. Zodat het Biblejournallen niet enkel een creatieve bezigheid is maar ook komt tot haar doel – en wat mij betreft is dat God leren kennen en door Hem gekend zijn.

Veel meer informatie en opgeven doe je hier!!

https://www.truetickets.nl/e/17057/retraitedag-bible-journaling

1 Reactie

  1. Jeltje

    Ik kom met mijn zus!!

    Antwoord

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This