Beloofd is beloofd!

Bij deze een klein beetje bonusmateriaal bij de challenge. Het meisje van de laatste Beker “dankzegging” vind je hier.

Print uit, trek over… of knip uit…. wat je maar wilt!

Ook laat ik hier een sjabloon achter van een wijnglas met druiven en het kruis.

En, scroll even door naar beneden, voor de winactie. Als een “dank jullie wel” voor het samen op reis gaan door de Bijbel aan de hand van het thema bekers. Ik heb er van genoten én geleerd. Ik hoop – jullie met mij! De challenge blijft online – maak het rustig in je eigen tempo af.

Fill my cup!

WINACTIE

Op Instagram heb ik een winactie die aanstaande donderdag afloopt. Als jij geen Instagram hebt en tóch een kans wil maken om dit te winnen – laat dan een reactie achter onderaan dit blog. Dan neem ik je naam mee in de trekking! Het kán zijn dat ik de reactie op het blog moet goedkeuren – het is dan niet direct zichtbaar. Maar – dat komt goed!

Wat kun je dan winnen? Setje servetten, twee setjes stempels (kerststempel en champagne set van Marianne Design) , een klein handgebonden boekje waarvan ik de voorkant al versierd heb. En nog wat losse lintjes, plaatjes…

4 Reacties

 1. willemienwulffraatgmailcom

  Wat ben je toch een creatieve kanjer geweldig. Ik ga zeker aan de slag met al je ideeën. Heel erg bedankt.

  Antwoord
 2. Hennie kok de vries

  Wat geniet ik altijd van jou creativiteit. En probeer altijd mee te doen. En de mooie woorden die er bij staan. Dank je wel

  Antwoord
 3. Hanna

  Hoi! Even spieken en jawel…de bonus. Met win-actie nog wel! Ik heb weer genoten van meedoen…je studies in combinatie met de muziek en creaties waren weer zo raak! Dank je wel.

  Antwoord

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This