15, 16, 17 september 2023

Aquarellen met Bettuelle “Verfijning in een Vlinder – Vergezicht!”

Dit weekend zal ik voor de tweede keer in mijn leven op een creabeurs staan – ik heb er zo ontzettend veel zin in! Ik neem van alles mee om te inspireren. Ik geef jullie de mogelijkheid om te bladeren in mijn boekjes, om kunstwerkjes ‘in het echt’ te zien en de structuur van de creaties te voelen.

Bovenal neem ik je graag mee in mijn wereld van aquarellen en een stukje verfijning in de schildertechniek. Je kunt je vooraf inschrijven voor een workshop “Vergezicht in Vlinder”, deze workshops geef ik om 10.45 -11.45 uur en om 13.00- 14.00 uur én om 15.30-14.30 uur. Voor deze workshops kun jij je alvast inschrijven zodat je zeker bent van een plekje. Doe dit via een mailtje naar bettuelle@gmail.com ! Een workshop kost € 15,00.

In de workshop van 13.00 – 14.00 uur geef ik extra aandacht aan het gebruik van doorzichtig tape – een nieuw product waar ik erg enthousiast over ben en wat ik meeneem in de kraam. De nadruk in deze workshop ligt niet zozeer op verfijning in aquarel, maar hoe je met wat simpele handelingen, een ontzettend leuk werk kunt maken in je journal, op een kaartje, in je Bijbel, noem maar op! De combinatie met aquarel is erg leuk.

Tussen deze vaste tijdstippen door, is er de mogelijkheid om aan te schuiven voor een “make and take” van ongeveer een kwartiertje. De vlinder is dan weer een richtlijn om te leren hoe we met servetten in een handomdraai prachtige kunstwerken creëren. Een “make and take” kost €7,50.

De kraam die verder volledig in de Bettuelle – stijl wordt neergezet, bevat allerlei producten die nauw aansluiten op de workshops en de make-and-take die ik geef. Zodoende zorg ik ervoor dat je thuis ook aan de slag kunt met nieuwe inspiratie. Je kunt bijvoorbeeld een overload aan verschillende prachtige servetten verwachten, stempels (en inkten) in het vlinderthema, prachtige PET tape, journals van bamboe papier (zo fantastisch in combinatie met aquarel) en … kom zelf maar even een kijkje nemen. Een kraam om van te smullen.

0 reacties

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This