door | maandag 13 november 2023 | Blogs, Workshops | 0 Reacties

24 én 25 november 2023

“Silhouet in een wintervlinder”

Ja- ik sta er weer!

Ik ga weer workshops geven “aquarellen met Bettuelle” en omdat we tegen de kerstperiode aanlopen én de wintermaanden ingaan, heb ik een workshop waarin we dat sfeertje gaan vangen.

Geef je op via bettuelle@gmail.com – check de tijdsblokken onderaan deze tekst.

“Wintervlinders” zullen we gaan maken in een uniek handgebonden boekje met diverse papieren. Dat boekje is al voor je gebonden, luxe hé! (Op een afdeling Forensische Zorg!) Zo heb je een hele mooie start van een eventueel “winterjournal”. In ieder geval neem je na de workshop een boekje mee naar huis met inspiratie voor de wintermaanden en eventuele kerst- en winterkaartjes. Het houdt ook in dat je zo kennismaakt met aquarel op diverse ondergronden.

Ik laat je zien hoe ik gewend ben om een boekje te vullen met aquarel als basis én ik leer je wat aquareltechniekjes. De focus zal hierin liggen op het schilderen van silhouetten. Want is dat niet wat de winter zo mooi maakt? De silhouetten van bomen, hertjes en vogels tegen de achtergrond van sneeuw en grijze en blauwe luchten.

Naast prachtige gepigmenteerde aquarel van Jane Davenport en Prima marketing, werken we met witte gesso van Finebair, met stempels van Art by Marlene en stansen van Tim Holtz. Ohja- en echte kerststempels met silhouetten van stalletjes mogen ook niet ontbreken. Komt dat zelf maar bezien!

Ik geef op vrijdag en zaterdag workhops. Er is plek voor 5 mensen aan de tafel. Een workshop kost €17,50 en is overcompleet met een goodiebag erbij.

En bij het aanschaffen van de kaartjes via de website van creaweekend Rijswijk, gebruik dan deze unieke code om korting te ontvangen op de entreekaartjes! BETTUELLECW2K

10.30 – 11. 30 uur

13.30- 14.30 uur

15.30 – 16.30 uur

Mail bettuelle@gmail.com om zeker te zijn van een plekje !

0 reacties

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This