door | vrijdag 17 maart 2017 | Biblejournaling challenge 40 dagen | 1 reactie

17 maart 2017

 

I korinthiërs 1:18

 

Een práchtige bladzijde van MarjoleinsCreations vandaag in haar kenmerkende mooie handlettering. En nog méér vandaag !!! Een download van deze handlettering en de zwart-witte stipjeswashitape is in de aanbieding!

Dus:  klik-klik website Marjolein om door te gaan naar de website van MarjoleinsCreations waar ze ook een blog met ons deelt.

Dankjewel Marjolein!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en ik maak even gebruik van de gelegenheid nu ik geen blog hoef te schrijven, om jullie allemaal ontzettend te bedanken! Ik vind het zo bijzonder om te ervaren, hoe het sámen creatief bezig zijn met Gods Woord en dezelfde bijbelgedeeltes, een verbinding geeft. Het is zo geweldig wat jullie delen via facebook of via instagram! En niet omdat het mooi moet zijn (want mooi is een definitie die voor iedereen anders is) maar omdat de liefde voor God en Zijn Woord ervan af straalt. Het is prachtig … dat internet zo wordt ‘bestookt’ met liefde. Er is zoveel viezigheid. Wat mooi dat wij de veelzijdige zijdes van GOD mogen laten zien op deze manier. Dus: vooral zo door gaan! En een tip van mij: élke keer als je iets plaatst… bid dan, dat het gezien en begrepen wordt door degenen die Gods boodschap nog moeten horen!

 

Muziekidee: Hodos: Ik heb nooit geweten

1 Reactie

  1. Els

    Jij bedankt Bettuelle! Je doet het zo leuk! I love it!!!

    Antwoord

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This