door | donderdag 2 maart 2017 | Biblejournaling challenge 40 dagen | 0 Reacties

2 maart 2017 – Openbaring 5:9

Luistertip:

Opwekking 776 – Wij de verlosten van de Heer

Vandaag een verwerking van Hennie Jochems! Op instagram te vinden onder bijbelcreaties.nl en op facebook is ze te vinden op Hennie Jochems biblejournaling

Woorden die de stijl van Hennie typeren, zijn “lef, kleurrijk, mixed media, vol, overtuigend”… laat haar pagina je ook vandaag inspireren om kleurrijk en met lef aan de slag te gaan.

Openbaring 5 zegt het… Het geslachte Lam is de enige die het waard is de zegels open te maken. Hij wordt aanbeden! Het Lam komt toe… lof, eer, macht en alle dank!! Dus met alles wat in je is… overtuigendaanbiddendHet geslachte Lam is onze Redder!

Het geslachte Lam is de enige die het waard is om de zegels open te maken…! Hém komt toe de dank, lof, eer, macht… Dat heeft niks te maken met hoe jij je voelt vandaag. Ben je blij? Ben je onzeker? Bang? Moe? Hoopvol? Hopeloos? Wat het dan ook is: dat Hij alle lof verdient, staat altijd vast. En dat mag dan ook weer je vreugde zijn voor vandaag.

Fijne dag!

Deze afbeelding kun je gebruiken. Hoe? Met je rechtermuisknop, de afbeelding kopiëren… dan plakken in Word. Daar op de gewenste grootte te maken en printen maar!

0 reacties

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This