door | woensdag 29 maart 2017 | Biblejournaling challenge 40 dagen | 0 Reacties

29 maart 2017

 

Hebreeen 9:11-15

Vandaag een hele mooie uitwerking van MarjoleinsCreations !

Klik op de LINK om zo naar haar website te gaan en daar een blog te lezen en een súperleuke actie! De Gelatos in haar webwinkel is in de aanbieding! Daarbij heeft ze ook een stap voor stap tutorial uitgewerkt met duidelijke foto’s.

 

Dankjewel Marjolein!

Een meezinglied: Heer Uw bloed dat reinigt mij

 

Tenslotte voor iedereen: een hele fijne dag gewenst!

 

0 reacties

Geef een reactie

Bettuelle

Illustrator

Kijk, dit ben ik! Bettuelle, getrouwd met een fantastische man en samen staan we aan het roer van een bruisend gezin. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag, al vanaf mijn kindertijd. Inmiddels loopt de hobby wat uit de hand in positieve zin.

Pin It on Pinterest

Share This