Het is zover. Ik doe mee aan Paper Passion 2022 in Tilburg: je kunt me daar vinden mét een workshop “Aquarellen met Bettuelle” of met een “make & take, servettechniek in de Bijbel/ Journal”.

Kom je langs? Of meld jij je aan? Lees verder hoe aanmelden gaat via de website van Paper Passion https://www.paperpassion.nl/speaker/aquarellen-met-bettuelle/

En wat betekent het deelnemen verder voor mij? Jij kunt lekker een dagje rondstruinen langs allerlei kraampjes. Ik sta de hele dag sámen met Bernice – ik ben heel blij met haar hulp – bij de kraam. Daar zal ik workshops geven, jullie ontmoeten, én ik neem lievelingsspulletjes mee om te verkopen. Spullen die ik graag bij de hand heb als ik aquarelleer of in de Bijbel werk en lees. Denk ook aan servetten – heel veel keuzes! Denk aan aquarelsetjes – heel veel kleuren! Natuurlijk neem ik mijn journal Bijbels mee en nog wat inkijk-schets-boekjes zoals de preek-in-beeld. Veel te leuk om thuis te laten- heerlijk inspirerend om doorheen te bladeren voor de bezoekers!

Wie weet – tot dan! Ik duik nog even terug de voorbereidingen in!

Aquarellen met Bettuelle

Servettechniek

0 reacties

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This