door | maandag 20 mei 2013 | UITZOEKEN | 0 Reacties

Het gebeurt nog wel eens dat er van je wordt verwacht dat je een creatief A4-tje maakt voor een bruiloft. Zo ook weer van ons afgelopen  weekend!

We hebben een geweldig feest gehad waarin ook een dankdienst was verwerkt! Omdat ik van tevoren wist welke liederen er in deze dienst gezongen zouden worden heb ik alle liederen op dat A4-tje afgebeeld. Elf liederen uit de opwekkingsbundel… en ze pasten allemaal 🙂

De tekening is gemaakt met een zwart pennetje van de Hema en ingekleurd met Copic Markers en Pro-markers.

Felicitatie A4

0 reacties

Geef een reactie

Bettuelle

Illustrator

Kijk, dit ben ik! Bettuelle, getrouwd met een fantastische man en samen staan we aan het roer van een bruisend gezin. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag, al vanaf mijn kindertijd. Inmiddels loopt de hobby wat uit de hand in positieve zin.

Pin It on Pinterest

Share This