door | zaterdag 25 oktober 2014 | Drukwerk | 0 Reacties |

Voor een meiden-jeugd weekend wat op dit moment plaats vindt, ben ik gevraagd een meidenboekje te maken! Wat een heerlijke tijdrovende bezigheid! Het boekje telt ca 50 bladzijden en elke bladzijde is handgetekend en -geschreven. Het gaat over (basale) dingen die zich afspelen in een meidenleven. Zoals de opvoeding, de jeugd, mooie en nare herinneringen, mooi-zijn, jongens, ruimte voor aantekeningen en ruimte om elkaar complimenten te schrijven.

De meeste tijd vergde toch wel die kleurplaat in het midden! Met name al die tekeningetjes en details. Het houdt niet op! Haha, als de meiden net zo lang kleuren als dat ik het ding tekende, hebben ze in ieder geval een goed gevulde activiteit voor deze zaterdagmiddag 😉

Ik hoop dat ze er veel aan hebben… en dat ik voor de volgende ook wat feedback krijg. Het lijkt wel een project zonder einde. Eenmaal begonnen flitsen de ideeen maar door en is 50 bladzijden ook nog te weinig. Gelukkig had ik niet meer tijd om er meer bladzijden aan toe te voegen, het ding moest toch ook af!

Nou, dan vooruit, wat plaatjes. Even snel, dit zijn niet de 50 bladzijden uiteraard. Die volgen misschien op een later moment. Het gaat ff om een impressie.

 

IMG_4670 IMG_4671 IMG_4673 IMG_4678 IMG_4679

 

0 reacties

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This