door | woensdag 13 september 2017 | Drukwerk | 0 Reacties

Wát was dat leuk; de ouders vroegen me om een kaartje te maken voor hun baby en ik kreeg alleen de náám door. Verder mocht ik daar mijn fantasie op los laten.

Na een aantal proefopzetjes kozen de ouders voor dit opzetje. En dat was een goede keuze want ik hou van kleine tekeningetjes, details, vrolijkheid en kleur! En achter elk tekeningetje zit een gedachte! Daan is geboren in de zomer, natuurlijk horen daar zomerse plaatjes bij. Maar wat dacht je van de zonnebloemen die omhoog kijken naar de zon? De uitgetekende wens dat Daan zal leven in het licht van God. En de regenboog, een toonbeeld van Gods trouw. Een leeuwtje als beeld van dapperheid en moed; weet je wel, net als de Daniel uit de Bijbel. Een luchtballon! Avontuur en genieten, grenzen verleggen en achter God aan, Zijn weg volgen! Er zitten zo nog wel meer wensen en gedachtes verborgen in dit plaatje van een geboortekaartje!

 

 

En weetje wat zo leuk is? Op de achterkant een bijpassend logo !

In het klein hoor, hier iets groter afgebeeld.

 

Dank lieve ouders, voor jullie opdrachtje. Ik heb er van genoten om zo mee te werken aan het ‘wereldnieuws’ dat Daan in jullie gezin is geboren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This