door | donderdag 24 november 2016 | UITZOEKEN | 1 reactie

Hey, wat ruikt dát lekker, een stapel papier van prachtige kwaliteit met versgedrukte afbeeldingen. Héérlijk! Wat een gevoel; dat stevige papier tussen de vingers te hebben en eraan te ruiken, het heen en weer te wapperen, tja. Dat is het dus. Iets tekenen en iets vermeerderen, hopelijk ook om juist anderen mee blij te maken! Iets leuks, iets waar je blij van wordt, iets waar je nóg meer mee kan dan alleen maar ‘versturen als kaart’.

Byrkis.nl daagde mij uit om iets te maken, iets ‘bettuelle’-achtigs en ook iets wat bij bykris.nl past én bij biblejournaling. En dat is dit geworden!

Het is te koop bij mij, stuur me dan een mail via het contactformulier. Het is natuurlijk ook in de webshop verkrijgbaar bij bykris.nl!

als kado of kaart of ter inspiratie voor bijbelstudie

als kado of kaart of ter inspiratie voor bijbelstudie

Leuk om te geven of te krijgen

Leuk om te geven of te krijgen

 

 

1 Reactie

  1. Hendrik

    Je groeid wel in tekenen zo word je steeds beter

    Antwoord

Geef een reactie

Bettuelle

Illustrator

Kijk, dit ben ik! Bettuelle, getrouwd met een fantastische man en samen staan we aan het roer van een bruisend gezin. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag, al vanaf mijn kindertijd. Inmiddels loopt de hobby wat uit de hand in positieve zin.

Pin It on Pinterest

Share This