Illustrator

Wat voor ding? Round Robin? Ik had er tot voor de zomer ook nog nooit van gehoord.

Ik ga het hier ook niet uitleggen, een mooie uitleg is te vinden op http://roundrobinnotebook.blogspot.nl/p/round-robin-project.html

Toen ik via internet op het blog belande heb ik mij bijna direct opgegeven om ook mee te doen; wat er dus in resulteert dat ik tussen het uitpakken van dozen (na de verhuizing) en alle huishoudelijke dingetjes en alle andere bezigheden door… aan het creatieven ben.

Veel creativitijd, laten we maar zeggen 🙂

Bij deze wat plaatjes om een indruk te geven wat er alzo uit hoofd en handen tevoorschijn is gekomen.

Niet al te veel plaatjes… dat komt wel wanneer de ronde is afgelopen…

 

 

Kleurrijk dankzij het kleurenpalet van Histor

 

 

voldoende licht

 

 

Een gedeelte van de voorkant

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: