door | donderdag 13 oktober 2016 | UITZOEKEN | 1 reactie

Boekjes, handbeschilderd! Te koop via www.bykris.nl http://www.bykris.nl/c-3442454/biblejournaling/ voor €8,95 per stuk.

Moleskineboekjes zijn heerlijke boekjes waarin je kunt plakken, schrijven, schilderen, schetsen,…

De boekjes zijn vaak gebruikt voor zogenaamde ‘Round robin projecten’. Deze exemplaren zijn gemaakt om in te biblejournallen. Dus teken, schrijf en schilder of plak… een tekst uit de bijbel in deze boekjes en maak zo je eigen avontuur met God en de Bijbel inzichtelijk!

boekjes

1 Reactie

  1. Paulien Augustinus

    Dat lijkt me leuk! Ik kan alleen niet tekenen, zou ik wel willen.

    Antwoord

Geef een reactie

Bettuelle

Illustrator

Kijk, dit ben ik! Bettuelle, getrouwd met een fantastische man en samen staan we aan het roer van een bruisend gezin. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag, al vanaf mijn kindertijd. Inmiddels loopt de hobby wat uit de hand in positieve zin.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: