door | donderdag 8 november 2012 | Blogs | 0 Reacties

Een voorraadje kaarten hebben is nooit verkeerd.

Hier twee afbeeldingen van kaarten voor bijvoorbeeld een felicitatie bij een doop of inzegening of iets anders ‘christelijks’ 😉

De uilen heb  ik op karton getekend van een verpakkingsdoosje (denk aan die doosjes van Honig voor soep) en de rest is allemaal restpapier en stukjes behang.

Een randje met een vuurtje creëren geeft een leuk effect! (Wel buiten doen)

0 reacties

Geef een reactie

Bettuelle

Illustrator

Kijk, dit ben ik! Bettuelle, getrouwd met een fantastische man en samen staan we aan het roer van een bruisend gezin. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag, al vanaf mijn kindertijd. Inmiddels loopt de hobby wat uit de hand in positieve zin.

Pin It on Pinterest

Share This