Lieve Lezer,

Wat is er veel gebeurd én wat gebeurd er veel op creatief gebied in mijn leven. Langzaam en stapsgewijs maar óók heel krachtig, is God aan het werk.

Wat ik met deze post wil delen is in ieder geval dit: zoek je contact met mij, mail dan naar bettuelle@gmail.com want het contactformulier is niet helemaal betrouwbaar op dit moment, wordt aan gewerkt!

Voor wie verder leest wordt door mij meegenomen naar de avonturen die ik beleefde en ik trek meteen een lijn naar wat er nog kómt of waar ik nú mee bezig ben..

Beurzen

Ik wil je heel even meenemen door de afgelopen periode. De creatieve beurzen die ik bezocht en waar ik veel mensen de workshop “aquarellen met Bettuelle” mocht geven – op 13 en 14 april 2024 sta ik trouwens in Nijkerk op art specially! Komen nog meer berichten over. Wil je ook een keer aquarellen met Bettuelle- dan is dat een goed moment.

Tekenlessen

Ik geef tekenles. Aan volwassenen en aan jongeren vanaf 11 jaar. Wie mij volgt op Instagram ziet dat af en toe voorbij komen. Ik geef daar niet te veel ruchtbaarheid aan want de plekken zijn gewoon beperkt. Maar zoals gezegd – zoek gerust contact met mij en wie weet is er toch een plekje voor jou of kan ik je iets anders bieden daarin.

Wat vind ik dat les geven ontzettend leuk! Mensen leren kennen – beter leren kennen. Hun manier van werken, ontdekken, uitbouwen. Tekenles is natuurlijk ook verschillende materialen uitproberen, verschillende onderwerpen aanpakken… Omdat tekenles zich herhaald, kunnen er allerlei zaken aan bod komen en uitgediept worden.

Workshops

Workshops sijpelen er tussendoor. Her en der word ik gevraagd en zoeken we een goed moment. In kerken, vrouwengroepen, een verjaardagskado. Workshops Biblejournaling of workshops Aquarellen met Bettuelle, of een workshop mixed media… Ik hou er van om workshops te geven dus trek gerust aan mijn mouw, via bettuelle@gmail.com dus. De kortste route voor nu. Tot op heden heb ik nooit alle workshops bijgehouden op de website. Dit platform is perfect voor de Biblejournaling-challenges, voor de beurzen, maar workshops die persoonlijk bij mij worden aangevraagd, plaats ik vrijwel nooit hier. Dus voel je gewoon vrij om contact op te nemen met mij om iets te plannen.

BOEK! Onuitputtelijke liefde

Wat een droom is er uitgekomen in 2023! Ik heb 52 tekeningen mogen maken voor het prachtige boek van Janneke van der Plas. “Onuitputtelijke liefde”, heet het. Zo mooi, zo bemoedigend. Ik ben zo dankbaar voor de verfijnde en prachtige plaatjes die uit mijn hand mochten komen. Tussen ons gezegd: hele fijne plaatjes om in te kleuren of om te gebruiken bij Biblejournaling. Dit proces was tegelijk een hele les photoshop, een hele waardevolle les in deze digitale wereld. Smaakt dit naar meer? Véél meer! Ik kan nog niets loslaten maar er komt nog meer moois.

Challenge “Bekers in de Bijbel”

…dat was voor mij een groots event in november 2023. Heel fijn om met een groep via de sociale netwerken, samen bezig te zijn met dit thema. Heel leuk dat dee challenge ook aandacht kreeg in het vrouwenblad “Sestra” De challenge is nog gewoon te vinden op deze website. Net als alle andere challenges van de voorgaande jaren, overigens. Komt er in 2024 weer een challenge? Ik weet het nog niet! Lijkt me leuk! Ik werk biddend en tegelijk werk ik “chaotisch”. Dus ik beloof niets.

Opnames family 7

Ja joh! De televisie was in mijn huiskamer! Oh wat spannend! Wat spannend dat mijn interieur, mijn huis, mijn werkkamer, een deel van mijn verhaal, wereld-kenbaar word door mijn eigen vertelstem. En tegelijk – wat ontzettend gaaf om op die manier ‘gewoon’ Gods verhaal in mijn leven, te delen. De uitzending zal ergens in mei 2024 zijn, het programma heet “Liefs Je Zus”… in de gaten houden dus…

En verder… verder blijf ik het zo leuk vinden om mensen te tekenen op de Bettuelle-manier! Wat dacht je van dit verhuiskaartje? Leuk he, ik ben bij deze mensen op bezoek geweest, heb meegegeten en tijdens het toetje was ik al stiekem aan het tekenen… Ik was al bijna klaar toen ze doorhadden dat ik hen al aan het tekenen was. De best way om mensen te observeren!

0 reacties

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This