door | donderdag 11 december 2014 | Blogs | 2 reacties

Een felicitatie kaartje voor een geboorte, ik had wat aquarelpapier over en dat kan ik niet weg gooien. Vooral niet als zo’n klein kaartje in een handomdraai gemaakt is.  Voor een klein gebaar 😉

p.s. mooie bos bloemen hè…!

geboortekaartje felicitatie

geboortekaartje felicitatie

2 Reacties

 1. hendrik

  Mooie trein,

  Het leuke er aan is; als je steeds meer en meer, met je talent of gave bezig bent.dat je steeds meer behendiger er in word, wat bemoedigt om verder te groeien in het talent dat God je gegeven heeft.
  Dat God nog meer mag zegenen

  Antwoord
  • Bettuelle

   Ha Hendrik, bedankt voor al je leuke bemoedigende reacties 🙂

   Antwoord

Geef een reactie

Bettuelle

Illustrator

Kijk, dit ben ik! Bettuelle, getrouwd met een fantastische man en samen staan we aan het roer van een bruisend gezin. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag, al vanaf mijn kindertijd. Inmiddels loopt de hobby wat uit de hand in positieve zin.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: