door | zondag 26 mei 2013 | UITZOEKEN | 1 reactie

Zomer… dat is het nog lang niet. Zéker niet als we daarbij naar buiten kijken. Vandaag zelfs de houtkachel aan gehad! Toch ben ik gisteravond bij het zomerfeest van Sestra geweest en daarvoor onderstaand kaartje gemaakt. Bij deze het kaartje op de website om toch alvast naar de zomer uit  te kijken… het zál er toch een keer van moeten komen!! zomerstrandhanger

1 Reactie

  1. elles

    hoi bettuelle
    mooie kaarten heb je gemaakt!! liefs elles

    Antwoord

Geef een reactie

Bettuelle

Illustrator

Kijk, dit ben ik! Bettuelle, getrouwd met een fantastische man en samen staan we aan het roer van een bruisend gezin. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag, al vanaf mijn kindertijd. Inmiddels loopt de hobby wat uit de hand in positieve zin.

Pin It on Pinterest

Share This