door | zondag 19 maart 2017 | Biblejournaling challenge 40 dagen | 0 Reacties

19 maart 2017

In de 40dagentijd telt de zondag van oudsher niet mee. Dus voor vandaag ook geen tekst om te verwerken. Wel lekker tijd om eventueel, een tekst van de afgelopen week uit te werken. (Er zijn prachtige inspirerende voorbeelden op instagram te vinden onder #biblejournalinjgchallenge40dagen of op facebook die te vinden is onder de naam bijbeljournalinggroep)

Komende week komen er diverse teksten voorbij. Van de duisternis die Jezus moest ondergaan tot het licht wat Hij is. Van het lijden van Jezus, naar ons eigen lijden… En hoe Jezus lijden ons tot troost is … en hoe ons lijden ons kan helpen een ander tot troost te zijn.

 

Ik hoop voor ons allemaal weer nieuwe inzichten, diepere inzichten. Als een deurtje die nu nog dicht  is maar straks, onverwachts,  openwaait door de Wind en er weer prachtige nieuwe ’te ontdekken landschappen’ voor ons open liggen. Dat kán gebeuren. Oh wauw, als dát toch eens deze week mocht gebeuren! Ik wens het ons allemaal toe… Het Woord van God kent namelijk zo’n enorme gelaagdheid! En laat staan … onze God Zelf!

 

Luistertip: The more I seek You – Kari Jobe

Ohja, en nog even leuk om te vermelden: aankomende week zijn er héél veel gasten die een dag hebben verwerkt. Dat wordt écht heel erg genieten!

Fijne zondag! 

0 reacties

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This